Miere de mana

Mierea de mana este astfel ne- florala si se obtine din seva frunzelor si trunchiurilor de copaci (stejari).

Disponibil pentru precomandă

Categorie: Etichete: ,

Descriere

Mierea de mana este astfel ne- florala si se obtine din seva frunzelor si trunchiurilor de copaci (stejari).

Din punct de vedere nutritional, mierea de mana are in compozitia sa de 20 de ori mai multe minerale si oligoelemente decat mierea obtinuta din nectarul florilor. Acest aliment mai contine 16% apa, 38% fructoza, 27% glucoza, 3% sucroza, 9% dextroza, 5% melezitoza, 7% aminoacizi si minerale. Datorita bogatiei de principii nutritive, mierea de mana are o serie de proprietati terapeutice de exceptie.

Beneficii:

  – favorizeaza refacerea florei intestinale: oligozaharidele care intra in compozitia mierii de mana sunt prebiotice care sustin dezvoltarea bacteriilor bune din intestin. De aceea, este bine sa consumi aceasta miere in perioadele in care iti administrezi antibiotice, utilizate, de regula, in tratarea infectiilor bacteriene.

 – sustine activitatea nervoasa: in compozitia acestui tip de miere intra aminoacizi si minerale precum cobaltul, manganul, zincul, fosforul si sulful, care hranesc sistemul nervos si sustin activitatea cerebrala. Odata cu imbunatatirea functiilor cerebrale, se amelioreaza semnificativ si abilitatile intelectuale.

 – imbunatateste imunitatea: gratiei concentratiei de substante bioactive, mierea de mana creste imunitatea, fiind recomandata cu precadere in anemii, spasmofilii sau infectii respiratorii.

 – previne osteoporoza: datorita prezentei calciului si sarurilor de magneziu, mierea de mana intareste oasele, prevenind osteoporoza si afectiunile articulare.

Compozitie: Miere de mana 100% NATURALA

Caractristici: 

Mierea de mana are culoarea brun inchis, un gust specific, usor caramelizat si cea mai mare vascozitate dintre tipurile de miere intalnite in Romania. Mierea de mana este foarte apreciata deoarece poate fi consumata si de persoanele alergice la polen , dar si datorita faptului ca poate fi considerata un cocktail de minerale (continutul de minerale al mierii de mana spre exemplu este de sase ori mai mare decat mierea de salcam).

Mod de pastrare: A se depozita in incaperi uscate , curate la o temperatura intre 10-30 gr. C

Informatii nutritionale pentru 100g produs: 

Calorii: 315

Proteine: 0,4g

Lipide: 0 g l

Carbohidrati: 81

Fibre: 0

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Numai clienții autentificați care au cumpărat acest produs pot lăsa o recenzie.

Coșul de cumpărături
mai 2020
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
error: Content is protected !!