Pe dealuri și văi,cu stupinele la drum
22/11/2018

Mierea,o provocare

Culoarea, aroma și chiar aroma mierii diferă, în funcție de nectarul florilor vizitate de albinele care au făcut-o.
Există mai mult de 300 de tipuri unice de miere disponibile,fiecare provenind dintr-o sursă diferită de flori.
Nuanțele lor variază de la aproape negru la maro închis, în timp ce aroma merge de la subtil la îndrăzneț.
Aroma de miere poate aminti de floare.
Ca regulă generală, aroma mierii de culoare deschisă este mai ușoară, iar aroma de miere mai închisă este mai puternică.
Mierea de soi poate fi cel mai bine comparata cu vinul în ceea ce privește schimbările climatice.
Chiar și aceeași floare din aceeași locație poate produce nectar ușor diferit de la an la an, în funcție de temperatură și precipitații.
Iubitele noastre albine,lucrează incredibil de greu pentru a face mierea delicioasă și pură si pe care dorim sa o aducem la dvs. într-un borcan.
Albinele vor vizita două milioane de flori și vor zbura mii de km pentru a produce un singur kg de miere.
Suntem dedicați și pasionați de apicultura si profund preocupati de fenomenul ingrijorator al declinului numarului de albine.
Principalele motive pentru declinul global al albinelor este agricultura industrială și schimbările climatice.
Pierderea biodiversității, distrugerea habitatului datorat monoculturilor și pesticidelor,reprezintă amenințări deosebite pentru albinele și polenizatoarele sălbatice.
Ne asigurăm că profitul obtinut din fiecare borcan, merge spre creșterea numărului de albine din Romania.
Ne străduim constant să inversăm declinul albinelor .

error: Content is protected !!